wonder what

 


efterlyser


Skärpet på bilden ovan är ett skärp som jag vill ha så gärna. Men tyvärr är det helt slut på H&M och jag vet inte vart det finns någon annanstans. Så om ni vet vart jag kan hitta ett som är liknande så kan ni ju kommentera. Är verkligen i behov av ett sådant här skärp nämligen.

oh my god

Sitter och lyssnar på denna låten just nu. Gillar verkligen den. Det finns nog ingen härligare låt en denna, eller jo det finns det ju. Men denna är verkligen härlig, kommer nog att lyssna på denna rätt mycket i sommar om det inte kommer en ny sommarlåt, som är to die for.

Tryck på play och höj volymen och lyssna! Om man inte har någon bra bas, är det ingen idé att lyssna.

dags för skolan

Tänkte passa på att skriva lite här nu när jag har internet igen. Det fungerade inte på hela dagen igår och det var verkligen svårt att klara sig utan internet. Jag hade verkligen ingenting att göra, så jag fick vara inne på mobilen för det mesta.

Jag ska snart gå till skolan, ska bara fixa mig lite först. Denna veckan har vi en ganska chill vecka. Idag ska vi åka på studiebesök till olika företag osv. Och på torsdag ska vi ha någon utställning för dessa företagen man har jobbat med och bara för att vi ska dit på torsdag kväll får vi kompledigt på fredag!!

Hit ska jag idag med min grupp på studiebesök.


till sandra

Sitter just nu och borstar tänderna, för att sedan dra vidare till Sandra. Det är ju jätte fint väder ute så jag ville dra till stranden och bada och sola, men det ville inte Sandra. Så vi ska bada hos henne istället och sola såklart! Kommer att inviga min nya bikini, hade egentligen velat lämna tillbaka den men man kan inte lämna tillbaka badkläder :( Vill egentligen inte använda den nya, men antagligen måste jag det för Annie har mina två andra, för att mamma tog båda mina överdelar. Tror jag måste cykla och hämta dom, vill bada!!!


några saker från gårdagens köp



Glömde säga att jag hade köpt denna också, som är en ögonfrans förstärkare.




vill ha, måste ha!


Jag älskar verkligen denna väskan. Så snygg, dör nästan. Denna väskan hade passat perfekt till min nya jacka!!

ullared

Sitter i bilen på väg hem nu från Ullared. Fick med mig en jacka, sele till katterna, skal till iPhonen och en tröja till Emil. Köpte faktiskt bajspåsar till Rex också, för mamma sa att jag skulle göra det. Kan säga att jag fick ångest när jag betalade, fast det var inte så mycket. Kan säga nu snabbt att jag ÄLSKAR jackan!! Uppdaterar mer när jag kommer hem :)

ny navelpiercing

VARNING FÖR ÄCKLIG BILD!!!!



så gulliiiiiiga


my thoughts from today





skinny love


Hittade denna låten på Louises blogg och lyssnade på den. Blev helt förälskad i den direkt, har lyssnat på den 5-10 gånger redan. Värt att lyssna på!

nya nagellack

Kände att jag behövde fylla på min nagellack samling och köpte två nya nagellack. Det blev ett rött och ett rosa. Har på mig det röda nu som jag även hade på konfan.





smyckesskrin by kenza

Detta snygga smyckesskrinet från Guldfynd by Kenza blev äntligen mitt igår. Älskar verkligen det och henne. Skulle vilja ha allt som hon har gjort.




Haha, det var inte meningen att hästen skulle komma med på bilden i mitten.

presenterna










Detta var vad jag fick + en blomma och pengar. Är nöjd med det mesta, speciellt pärl armbandet, halsbandet och öronhängen. Fick ÄNTLIGEN ett namnhalsband också som jag har velat ha i alla evighet nu!!


bilder sen konfan
















Här är några bilder sen konfan. Pappa är fotografen bakom dessa bilder, därav inga jätte bra bilder men några var faktiskt bra! Bjuder på dom flesta bilderna med mig på..


i skolan

Hade tänkt att jag skulle lägga in massa bilder sen konfan igår, man vart i stan med Ida, Sandra och Annie, så jag hann inte att gå in på datorn. Lägger in bilderna sen när jag kommer hem istället, då kommer det även bilder på det jag har köpt den/dom senaste veckorna!


15 maj 2011 en dag att minnas

Nu kryper en trött tjej ner i sängen inför en lång och jobbig skoldag imorgon. Berättar om konfan imorgon då jag hoppas att det kommer bilder från konfan, presenterna och mina inköp den senaste veckan eller veckorna. Godnatt!

konfa tomorrow

Hejsan! Idag har det inte varit en speciellt bra dag. Den började bra, blev lite sämre och slutade bra. Eftersom att jag konfimeras imorgon ska vi ha lite gäster hit efter det och vi måste ha någonstans att sitta så då kom vi på att vi kan sitta i ett tält. När vi skulle sätta upp det så skulle det såklart komma två åskskurar. Det blåste verkligen hur mycket som helst och alla i familjen, jag, mamma, pappa och Emil var tvugna att hålla i tältet så det inte skulle blåsa bort. Det är ju inte heller litet eller så, det är 8x4 meter. Men tillslut blev det bra. Vi fick sätta fast det i massa pinnar och allt möjligt. Nu får vi bara hoppas på att det inte händer något i natt.

Imorgon kommer det även bli en lång dag. Måste gå upp tidigt. Ska vara i kyrkan halv elva och jag måste duscha och sånt innan. Så kommer nog få gå upp vid 8 kanske? Då har jag i alla fall 2 ½ timme på mig. 
Med detta tråkiga snacket säger jag godnatt och vi får då hoppas på att det inte händer något i natt, för då vet jag inte vad jag gör.


massa plugg

Sitter framför tvn nu och kollar på criminal minds och pluggar på glosorna om kroppen. Räknade nyss ut att det är 73 glosor och jag kan nog inte ens hälften av dom. Lycka mig till imorgon för jag tror inte att det kommer att gå så bra precis.

nu massssa plugg

Nu tänkte jag börja plugga på min engelska läxa som består av kroppens alla möjliga delar. Det är säkert 100 stycken. Till detta har jag en tallrik med glass.


onödigt inlägg, behövs ej läsas

Hejsan svejsan! Kom hem för 2 timmar sen från konfan. Det suger verkligen, för alla håller på att tramsa och sånt nu när konfan är på söndag inför alla. Det hade varit gött om dom skulle göra bort sig på söndag, för så som dom tramsar.

Skolan har väll gått bra idag. På hemkunskapen lagade vi värsta måltiden. Det blev hamburgare med bröd, klyftpotatis, grönsaker och frukt. Det låter inte mycket men när man ska laga allt själv så blir det mycket osv. Fick även reda av Birgitt att jag kommer att få VG! Gött de, hon sa även att det är 2 stycken som bara kommer att gå G och jag vet den ena som bara kommer att gå G, haha!
På syslöjden jobbade jag på som vanligt och jag kommer väll antagligen att bli klar om 2 gånger. Hoppas på det i alla fall, för nu orkar jag inte hålla på med den mer.
På engelskan gjorde vi inget speciellt. Sa olika saker, tex 'Hello' to a friend, to a friend you haven't seen for 6 years osv.
På svenskan läste Pamela ett häfte med olika texter i som dom har haft på nationella. På matten hade vi vikarie och det sög. Räknade inte ett enda tal för jag orkade inte och för att jag fick så sjukt ont i magen i slutet. Trodde verkligen att jag skulle dö och nu skojar jag inte!!


träningen för denna veckan

Söndag: Sprang 2 km, mjukstart
Måndag: Sprang 5 km, hårt pass
Tisdag: Inget
Onsdag: Inget
Torsdag: Springa 3-4 km om jag hinner, har konfa & massa plugg att göra
Fredag: Springa 4-5 km, om jag hinner som jag kommer att göra
Lördag: Springa 4-5 km, om jag hinner
Söndag: Inget, kanske lite styrketräning


mobilblogg funkar inte alltid

Skrev ett inlägg på mobilen innan idag, men det har inte kommit upp. Konstigt! Får hoppas på att fler mobilinlägg kommer upp när jag skriver dom! Någon annan som har problem med detta?

Nu börjar det närma sig sommarlov och då orkar man verkligen inte jobba mer på lektionerna. Man tänker hela tiden på att vara ute i värmen och sola. Just nu orkar jag inte bry mig mer om skolan, om jag ska vara helt ärlig. Men idag på NOn jobbade jag faktiskt hela lektionen och jag är nöjd. Kom halvvägs på mitt arbete så det känns skönt.
Det som känns mindre skönt är att jag ligger efter i SOn, SVn, engelskan och spanskan. Vet inte om jag ligger efter i något mer, men detta är ändå mycket. Måste jobba hemma som en galning nu innan sommarlovet. Har ett prov i spanskan, 2 inlämningsuppgifter i SVn, 1 inlämningsuppgift i SOn och 3 olika glosområden i engelska att göra. Och jag känner inte alls någon press, jag är helt lugn. Eller inte!


jag just nu.


lärde mig mobilblogga nyss

Lärde mig nyss att mobilblogga av Emma, tack igen! Har aldrig fattat hur man gör innan, så nu blir det nog lite mobilbloggning när jag inte pallar att gå in på datorn, har tråkigt eller nått och i sommar helt klart! Nu ska jag sluta skriva för jag tänkte gå och lägga mig nu, har somnat så sent nu några dagar bakåt. Puss och godnatt!

dålig uppdatering

Har inte skrivit här på 2 dagar nu, men jag har inte orkat och har inte haft något att skriva. Nu tänkte jag bara skriva här för att uppdatera bloggen, inget annat!

Idag är det 21 grader ute ungefär, såg jag innan. Funderar på att gå ut och sola, men det blåser rätt mycket.. Inte så roligt direkt att ligga ute och sola när det blåser, för man fryser bara då. Ska nog ut och powerwalka/springa en runda sen, ska nog ta 5 km rundan.


boring posts, but..


dålig dag

Skickade iväg min klänning innan som jag skulle haft till konfan. Ångrade mig i sista sekunden och beställde en annan i stället. Nu får vi bara hoppas på att denna sitter bättre på och så. Att jag bestämde mig i sista sekunden att jag skulle skicka iväg den var nog för att jag vart sur halva dagen.. Eller vad säger du Sandra?


kommer aldrig lyckas

Till inlägget nedan: Det jag skrev igår, det kommer jag aldrig att lyckas med och då menar jag verkligen ALDRIG. För jag är verkligen sämst på att inte äta godis, glass, dricka läsk och massa annat onyggigt. MEN jag ska försöka, jag får ta en dag i sänder, sen får vi helt enkelt se vad som händer.

Sen igår vill jag ut och springa en runda på 2-5 km i alla fall 3-4 gånger i veckan. Dom dagarna som blir kvar ska jag göra 50 situps, 30 armhävningar och någon annan armövning med en hantel, jag vet inte vad den heter.

Men vi får väll se helt enkelt hur det kommer att gå för mig. Ska försöka så gott jag kan! Tänkte skriva här också vad jag har gjort, ätit osv. Sånt tråkigt, men det är bara för att jag ska komma ihåg det ;)


fitness

Funderar på att börja bygga muskler. Men jag vet inte riktigt, för det tar lång tid och man ska äta rätt osv. Det är jätte mycket jobb med det också. Så fall måste jag träna varje dag ungefär och det orkar man ju inte direkt. Men jag tänkte börja lite smått med att göra 50 situps 3 gånger i veckan eller varje dag. Jag har inte riktigt bestämmt mig där ännu, men tror jag kommer börja med att göra det varje dag ett tag sen minskar jag hela tiden till 3 gånger i veckan. Ska nog även lägga till powerwalkning/jogga 2-5 km, 3 gånger i veckan.

Ungefär såhär tänkte jag att mitt träningsschema ska se ut, ett tag i alla fall:
Måndag: Powerwalka/jogga 2 km
Tisdag: 50 situps + andra styrkeövningar
Onsdag: Powerwalka/jogga 2 km
Torsdag: 50 situps + andra styrkeövningar
Fredag: Vila
Lördag: Powerwalka/jogga 2 km
Söndag: 50 situps + andra styrkeövningar 

Inte exakt såhär då, men ungefär. Kommer inte sätta alla vilodagar på fredagarna, utan kommer att byta och lite sånt. Jag vet inte heller vad jag ska göra för andra styrkeövningar, men kommer i alla fall att göra något med armarna och lite ben. Ska försöka att jobba lite med rygg också. Men vet inte vad man ska göra för övningar för rygg. Någon som har tips på rygg övningar? Kommentera gärna i så fall!


dansuppvisning

Här är en video från när Elin, Jennie och Sandra hade dansuppvisningen på PULS. Jag tror att det var i julas någon gång, så det är rätt länge sen. Man ser inte så jätte bra på videon, men man ser i alla fall att dom dansar och hur. Man ser Sandra lite men inte så mycket Elin och Jennie. Men Sandra är i alla fall längst ut på högersida!


justin bieber

Sitter och kollar på CSI just nu med mamma och såg att Justin Bieber var med där. Han är en liten skit unge som lurar en av poliserna. Han och en man satt först ut snubbeltråd och bomb utanför hans hem och nu lurade dom han och hans kollegor till ett lager för att bli sprängda av en annan bomb. Men dom klarade ju sig såklart!

Nu tänkte jag gå och borsta tänderna eftersom att det är reklam. Sen ska jag sova, är fortfarande trött sen lägret!





RSS 2.0