ullared & plugg

Vaknade vid 10 av att Sandra ringde och väkte mig. Nu kollar jag på ullared från i måndes och sitter med datorn i knät, haha. Det slutar snart så då tänkte jag mig att jag skulle plugga lite på engelskan. Gick in på någon sida innan och pluggade lite på engelska glosorna. Det gick sådär, så måste plugga mer på dom sen. Sen vid 4 ska jag till stan med Annie för hon ska pierca naveln och vid 7 har jag träningsmatch. Så jag har en del att göra idag!


scrubs

Kom hem från skolan vid 2 alltså någon timme sen. Har bara sutit framför tv:n som vanligt, tills nu. Tänkte sätta mig en stund med engelskan, innan jag måste gå till skolan. Ska iväg och spela match i Gällared. Jag tror vi kan vinna denna matchen, vi möter 99:or-96:or så jag tror det kommer gå super! Vi får hoppas!

Nu: äta, plugga, katterna, match! Puss.


nu: duschen!

Tränade för några timmar sedan och tänkte hoppa in i duschen nu. Jag orkade inte duscha förens nu, lat är jag.. Nä, men käkade faktiskt och åt paj med glass, gott! Sen kommer jag antagligen fastna framför tv:n en stund. Puss!



blooooont & långt

Ska klippa och färga håret om några veckor, I think! Det blir väl runt vecka 15 eller 16. Vill skaffa löshår också, men vet inte om jag pallar. Mitt hår har endå börjat växa mycket nu, så jag tror inte det behövs!


godnatt

Var och red innan idag med Sandra. Det var roligt, det roligaste var när Diddis bockade mitt ute på åkern. Jag satt helt tyst och Sandra bara galopperade förbi gapflabbandes, haha. Och juste, vi cyklade dit. Det var faktiskt inte så jobbigt som jag trodde det skulle vara först.

Jaja. Nu tänkte jag att jag skulle gå och ta en liten tupplur. Eller nej, jag ska gå och sova nu. Måste ju ha min skönhetssömn! Imorgon blir det en lång dag i skolan, tråkigt men något som måste göras 5 dagar i veckan. Godnatt!


fuck you


big brother

Sitter och kollar på big brother nu. Roza och Vanessa är nominerade. Jag vet inte riktigt vem jag vill ska åka ut, helst båda två och in med en ny brud.

Idag var det konfa från klockan 12 till halv 3. Vi tog lite bilder, övade på drama, åt, snackade och lite annat. Efter konfan åkte jag och Sandra till fotstad. Jag red en häst som var hur pigg som helst!! Det var helt sjukt hur pigg den var. Jag red i 1-2 timmar, sen hoppade Sandra upp på hästen också och så red vi ut med en annan tjej också på en liten runda. Så totalt red jag i 2 timmar. Jag känner på mig att jag kommer ha träningsvärk imorgon, för när jag hoppade av så kände jag hur ont jag hade. Har ju inte ridit på 3 månader så det kommer inte vara så konstigt såfall.


ny design

Som ni ser har jag fixat lite med designen. Är inte direkt ett proffs på det, så därför blev det som det blev. Ni ser ju själva silken katastrof det är. Men just nu orkar jag inte fixa mer med den, för jag är mega trött! Har konfa imon vid 12, så måste gå upp tidigt. Om någon gullig skulle vilja hjälpa mig med att fixa designen så skicka iväg en kommentar! :)

Ps. Tryck F5 om ni inte ser någon skillnad!


gårdagens köp


Från H&M.


H&M




flowers

Tog lite bilder på en blomma som var i församlingshemmet i trönninge. Snacka om no life då!





dop

Var på dop innan idag för lille Jason, hur söt bebis som helst! Var i kyrkan vid 12 och gudtjänsten höll bara på i 25 minuter (!!!), sen åkte vi till trönninge och åt, fikade och pratade lite. Det var även paketöppning, av oss fick han ett halsband. Vet dock inte hur det ser ut, för jag var inte med när mamma och pappade köpte det. Samantha och Pauline sjöng också på gudtjänsten, hur modiga och duktiga som helst. Jag hade aldrig kunnat stå framför alla och sjunga, så det var väldigt modigt av dom.

Tog lite bilder när vi var i kyrkan. Alla förutom en bild är på Johanna, Stefan och Jason. Fick bara en bild på Samantha och Pauline när dom sjöng. Tänkte lägga in bilderna på datorn så fort jag hittar min kamera, kommer inte ihåg vart jag lagt den, haha. Men vet inte om dom vill att jag ska lägga upp bilder på dom här så kommer bara lägga upp bilden på Pauline och Samantha för Pauline ville det :)


ingen jätte bra bild..


duschen

Kom hem från träningen för en stund sen och nu tänkte jag hoppa in i duschen! Sen blir det lite plugg engelska, svenska och NO, I think! Ville bara skriva detta så ni vet.


träning nu

Höll nyss på att glömma träningen som börjar snart. Har egentligen ingen lust att träna, men det ska göras endå! Pluggade lite engelska innan, sånt tråkigt skit. Ska ren skriva min krönika sen efter träningen och skriva om AIDS i NO:n. Har rätt mycket att göra i pluggväg, speciellt i engelskan som är det ämnet som jag tycker är tråkigast och svårast. Nu måste jag kila, puss!


styleby



inspiration


if you do not live for something you'll die for nothing

jag rimmar på

Sitter i skolan nu och har värdegrund som i vanliga fall brukar suga. Men idag äger det fan, roligaste lektionen idag säkert på hela veckan också! Annie har satt på musik på musiklärarens mac dator och så sjunger Ida och Sandra i mikrofonen till den. Hur roligt som helst. Det är några 5:or också som dansar vid bilden hela tiden också till musiken, haha.


fräscht!

Har nyss tagit en dusch och bara tagit hand om mig själv typ. Tog bort gammalt nagellack, hårinpackning, peeling på hela kroppen, ansiktsmask, smörjt in hela kroppen med body butter osv. Känner mig väldigt fräsch nu. Tänkte även sätta på lösnaglar eller måla med något nagellack, men har inget snyggt.
Måste bara tilläga att spanska provet idag, gick väldigt bra! Och nu ska jag gå och tvätta bort ansiktsmasken och gå och kolla på Stalker! Pussar.


godnatt

Tänkte bara kika in här snabbt innan jag går och lägger mig inför en lång skoldag imorgon! Ska ju ha spanska prov och jag känner på mig att det kommer att gå bra!
Har nyss duschat och sådant så jag känner mig fräsch nu. Var ute och tog en joggingtur i 20-30 min innan och gick även 20 min med Rex direkt efter, så efter det kände jag mig bra. Men när jag kom in vände det totalt. Chips, glass, godis om inte något mer slank ner i min mage. Usch för sånt, måste verkligen sluta med allt de dära nu!
Men nu ska jag sluta att skriva och gå och lägg mig. Godnatt och sovgott!


doscientos quince, seiscientos dieciséis.....

Håller på att plugga spanska förfullt just nu. Ska ha prov på en massa imorgon och jag gör som jag brukar i spanskan, plugga sista dagen! Men jag lovar, jag kommer typ få MVG på detta för jag är bäääääst, ellerhur Sandra? ;)


mobbad biiiiild.

missa inte big brother ikväll klockan 21.00!


söndag

Hade kalas igår och det var tråkigt tills när Sandra kom. Sen cyklade vi till henne vid 10 och sov där. Cyklade hem vid 2 och gjorde lite matte och tänkte börja på spanskan nu, men vet inte om jag pallar.


h&m vs nelly


vs

1. H&M 2. nelly

nu är datorn tillbaka!

Nu är datorn tillbaka och jag är glaaaad! Den har säkert varit borta i 3 veckor så nu ska jag ta igen den tiden med min lilla älskade dator.

Om 45 minuter ska jag samlas i hallen för att spela match. Årets sista hemmamatch, så vi får väll se hur det kommer att gå. Man kan alltid hoppas på en vinst.
Ikväll ska vi ha kalas för mamma och Emil som fyllt år. Det kommer att suuuuuga, funderar på att dra till någon efter kalaset?


har inga bilder på datorn, alla försvann när den var på lagning..

Pink is the shit yao!

dsc08639 (MMS)

Pink is the shit yao!


från H&M



Älskar verkligen denna bikinin, ett måste ha i sommar! Gillar även byxdressen och jumpsuitarna lite mindre.

shoes I must have this summer


Hittade dessa söta skor på nelly. Dessa vill jag verkligen gå runt i sommar med. Virkade och allt, kan man hitta bättre skor?


dresses



Gick nyss in på nelly.com och kollade på klänningar till konfan och skola avslutningen. Har fortfarande inte hittat en klänning som man bara, ååh den måste jag verkligen ha! De två klänningarna här uppe gillar jag bara lite, skulle tänka mig någon av dom och ett par svarta pumps till!

dålig bloggning

Har bloggat extremt dåligt nu på några veckor. Men min dator är på lagning för den är ju sönder så jag kan inte blogga och jag kan heller inte sitta vid mammas för den är typ konstig och jag får inte sitta vid Emils dator heller för han sitter här 24/7. Men nu sitter jag här för han är inte hemma. Men när jag har fått tillbaka min dator kommer jag att blogga mera, varje dag.

Nu ska jag vara jobbig. Jag gillar verkligen inte mitt bloggnamn det känns så wannabe någon annan, så tänkte byta. Men nu vet jag inte direkt vad jag ska heta, ska tänka på det. När jag kommit på det skriver jag den här, för nu bryr jag mig inte om mamma läser den.


bild från emils dator.


hellre matte än engelska

Jag gör hellre matte än engelska, detta suger verkligen!!!


omg

Omg, vi har 108 verb och så är det ju 3 på varje, så det blir 324 verb kan man säga. Lycka till att få in alla dom i huvet! :)


verbprov suger

Nu har jag läst igenom alla verb en gång och jag orkar redan inte plugga på dom mera, så jag tror jag skiter i dom nu, pallar inte med dom. Nu önskade jag att jag hade min dator, så jag kan göra annat än att bara plugga hela tiden som är jävligt tråkigt. Det suger ännu mer att ha IG i religion, och inte har gjort klart krönikan och debatten! Orkar verkligen inte ta tag i det, men när jag har fått tillbaka datorn ska jag fixa det. Detta var allt jag hade att säga, puss puss.


Big brother och ben & jerry's

Big brother och ben & jerry's är nog den bästa blandningen alltså! Fast det dåliga med ben & jerry är att man mår illa efter typ 10 små skedar, usch. Hoppas Cilla eller Katerina åker ut, helst Cilla. Hon är ju fan mamma, en mamma är fan inte med i big brother!!


sean banan

Sitter hos Sandra nu och gör inte ett skit. Sandra, Andreas och Göran sitter och kollar på flickorna på klitterholm, haha det äger! Asso shiiiiiiet, så jävla kul. Nej, men nu ska jag gå och sätta mig med dem och vara social. Puss puss.


tattoos

När jag fyller 15 ska jag få en tatuering som present av mamma, hoppas även på näspiercing. Jag fyller inte är förens i november så jag har lång tid på mig att fundera ut vad jag verkligen vill ha. Men det är det att jag har sån dålig fantasi så jag vet verkligen inte själv vad jag vill ha för någon tatuering. Men en sak jag vet är att den ska vara på handleden eller nacken. Jag har tänkt på ett kina tecken på handleden som ska betyda något men jag vet inte vad, eller mitt namn + mitt personnummer, eller någon text som man kan titta ner på om man mår dåligt eller bara vill ge upp och nu till nacken.. skulle vilja ha en text där eller kina tecken neråt som Victoria Beckham.









Den bilden med R:et tänkte jag som Kenza tatuera R på sidan av handleden som står för mina föräldrar då bådas namn börjar på R, men jag vet inte riktigt. Och sen Dessies tatuering på sista bilden, tänkte först att jag kunde tatuera mitt namn där men jag vet inte. Jag får fundera ett tag till, har ju några månader på mig så jag behöver inte stressa precis.


whitney port for bikbok


Har hört att Whitney Port ska släppa en kollektion för bikbok i oktober. Ska bli kul och se om det är något snyggt. Hon kommer även att vara i Oslo och i Stockholm under lanseringen. Skulle varit kul och träffa henne!

ont i magen

Gick hem tidigare idag från skolan för jag orkade inte med den och för att jag hade ont i nacken. Jag har fått en knöl längst upp i nacken som gör att jag får ont i nacken och neråt. Kollade bara på lite tv när jag kom hem och åt lite godis. Och jag måste verkligen sluta äta godis nu, men det går verkligen inte!!

Kollade nyss på pandora berlocker på en sida på internet, royaldesign.se. Där var berlockerna dyrare än i affärerna, men jag hittade lite nytt som jag vill ha. Kollade även vad boken I love your style kostar på bokus.com. Funderar på att köpa den boken, men vet inte riktigt. Jag får fortsätta att fundera..


fullt med plugg

Jag känner verkligen att detta inte är min vecka alltså. Är mega förskyld, har ont i nacken, är trött hela tiden = sjuk + massa plugg. Har hur mycket engelska som helst, spanska, SO och svenska. Hur ska jag hinna allt? Funderar fan på att stanna hemma imorgon och bara plugga för det skulle jag behöva.


tatueringar








min vill ha lista










RSS 2.0