godnatt folket!

Nu ska en trött Ella gå och lägga sig. En lång skoldag väntar imorgon och jag måste självklart få min skönhets sömn.


frío

Hola amigos!
Är sjukt trött efter en skoldag och jag skulle mer än gärna vilja ha lov. Istället får jag vänta 8 veckor. 2 månader borde gå rätt snabbt endå.

Har gått och blivit extremt förkyld också och det är verkligen inte roligt! Jag går runt och nyser hela tiden och näsan bara rinner, jag kan knappt andas genom näsan och massa. Detta gör också lite att jag blir trött. Frågan är om jag orkar gå till skolan imorgon? Känner att jag skulle behöva stanna hemma någon dag för att bättra på mig lite, men endå inte för då missar jag massa i skolan som inte är så bra. Men slut pratat om detta.

Nu ska jag gå och plugga engelska för er som vill veta. Puss puss!


solsidan

Snart börjar solsidan och den får man verkligen inte missa. Så sjukt bra. Jag var inte så intresserad av det när första säsongen var, men nu är jag helt fast och har inte missat ett ända program. Jag älskar verkligen den familjen som är rik. Skulle vilja vara den familjen själv, men tyvärr är man den andra familjen. Men men.. inte så mycket att göra.


photos










ny bok



mobilblogg

Tänkte att jag skulle göra som dom flesta faktiskt, mobilblogga! Har gjort detta innan men då klagade alltid mamma, "sluta mobilblogga!" haha. Kommer inte att göra detta så ofta, men vi får se helt enkelt ;) Puss!


lyx vs budget


LYX från nilson shoes. Ungefär 1200 kr.        BUDGET från dinsko. Ungefär 500 kr.

Som ni ser är det lite skillnad på dessa. Dom från nilson är i äkta skinn och dom från dinsko är i skinnimitation. Det är även lite skillnad på hela modellen. Men om man vill ha ett par sådana här skor och har inte råd med dom från nilson shoes kan man köpa de från dinsko. Det finns även en sådan här sko från skopunkten också som är 100 kr billigare än dom från dinsko.


BUDGET från skopunkten. Ungefär 400 kr.

lite bilder sen danmark











home made


Hade ingenting att göra så passade på att göra ett armband. Inte så snyggt så man bah, åh det vill jag ha! Jag har heller ingen fantasi så jag kommer aldrig på något snyggt att göra. Lite synd faktiskt för jag gillar att hålla på att göra smycken och lite sånt.

random

Godmorgon alla!
Idag är det söndag och det betyder att lovet är slut. Och jag vill verkligen inte, orkar inte med allt plugg. Ska ha ett jätte stort engelska prov, på 150 verb (?) nästa vecka. Och det orkar man inte direkt. Men jaja, det är bara att bita ihop och göra sitt bästa!

Försöker få tag i Sandra nu också. Har inte träffat henne på hela lovet typ? Jag vill dra till e-stop och shoppa lite, eller ah ett linne vill jag köpa.


nya skor!


Det blev dessa skorna. Dom här kommer jag att använda flitigt i vår och sommar! Dom kommer att sitta som smäck till ett par midjehöga jeans shorts i sommar!

i love these trouses!


OMG, jag älskar dessa byxorna! 299 på BikBok och dom är dina. Jag vill verkligen ha dessa, men dom ser lite plastiga ut. Så är inte helt 100.


guldfynd by kenza

Älskar dessa smycken från guldfynd by Kenza. Så snygga!


hiss eller diss?


godmorgon gott folk

Vaknade för en halv timme sen av att Timmie och Sebbe kom och då ska Rex såklart skälla så jag vaknar (y) Men nu är jag i alla fall ensam hemma, inte alltid man är det. Passade på att gå in på Emils data nu också när han inte är hemma, för min data är sönder som inte är roligt. Jag saknar min data :(

Men ska nog beställa detta data chassit, men priset är inte så lockande precis, 1045 går detta på!

Tänkte köpa rosa lampor och byta med dom blåa, jag är ändå en rosa tjej. Allt ska vara rosa!

shoes






Hmm.. funderar lite på dessa skorna, men vet inte riktigt. Jag behöver hjälp, ska jag köpa dom, är dom snygga?


ska ha!



Allt är från H&M förutom skärpet som är från gina.

nytt in - allt från gina


i miss my giiiiiiirl

Sällskapet till stan blev ändrat, Emma stannade hemma så Emil och Adam åkte med. Jag fick även köpt 2 plagg och det blev inte tröjan som jag tänkt mig, den fanns inte i min storlek (om jag minns rätt).

Jag tror seriöst att det spökar i mitt hus!! Lamporna blinkar och det är läskigt om man har sett paranormal activity filmerna!!!!!


nu blire stan :)

Har nyss duschat och ska bara fixa håret och sminka mig. Sen blir det stan med mamma, Anna och Emma. Ska äta kina, sen ska jag försöka gå till gina tricot och kolla om jag hittar den tröjan som är några inlägg ner. Ha det så bra så länge, puss!


någon random bild (?)

städar för fullt

Hejsan hejsan!
Är hos Elin nu och städar för fullt typ. Hon ska ha filmkväll ikväll och då måste det ju se fint ut. Alla kommer om 2 timmar ungefär och då ska allt va städat, vi ska ha fixat oss och börjat laga mat så det mesta är klart. Men det tror jag vi hinner för städningen är typ klar nu och Elin hoppade nyss in i duschen.


nu: duschen!

Jag vet jag är lite sen på det, men jag har inte orkat att göra något annat för det finns inget att göra på dagarna typ. Men nu ska jag duscha, sen tänkte jag städa lite och ikväll kommer Ida och sover här. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra men vi hittar väll på något. Jag är i alla fall sugen på att dra till stranden för det verkar vara hur fint som helst där och vem vet om man kanske kunde få ett kort på solnedgången? Men jag tror vi kommer att komma för sent..


hatar mammas data!

Det finns inget annat att hata så mycket. Det är värsta stenålders datan och jag skojar inte. Tur i alla fall att jag bytade till min data mus. För fyfan, jag hatar denna datorn!! Tangentbordet är så jävla gammalt så det inte är sant. Hon har haft detta tangentbordet så länge jag kan minnas och då kan man säga att det är länge. Åååååååh, hatar denna datorn!!


dröm moppen typ

Delar/Däck/Trim till Peugeot, Zoomer, Runner

hot or not?



Vad tror ni om denna outfiten i sommar + converse, accessoarer och lite annat till?
Tröjan och shortsen är från H&M.

från gina tricot


Funderar på att köpa denna nästa vecka när jag ska till göteborg. Nice eller? Det är fett nice!

konfirmation

Om ungefär 3 månader så är det konfirmation och jag måste verkligen ha en fin klänning, skor och smycken! Kollade lite på det idag på nelly.com men hittade inget speciellt. Såg en klänning som vart lite smått söt. Hittade ett öronhänge som jag måste ha och ett armband. Varför är det svårt att hitta den perfekta klänningen och dom perfekta skorna?



snygga shorts från H&M


Dessa är dom perfekta shortsen till sommar. Hade aldrig några jeans shorts förra sommaren (vad hade jag på mig då? :o) så nu vill jag verkligen ha ett par eller två.


ny blogg.. igen!

Detta börjar bli lite tjatit. MEN ASSO NI FÅR VERKLIGEN INTE LÄNKA MIN BLOGG NÅGONSTANS, FÖR HON FÅR REDA PÅ DEN SÅÅÅÅÅÅ SNABBT ANNARS OCH DET ÄR VERKLIGEN SKIT JOBBIGT! JAG STÖR MIG VERKLIGEN PÅ NÄR HON LÄSER MIN BLOGG!

Detta var allt från mig i alla fall. Ha det bra och sov gott :)


haha så mobbad!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0