rekord

Måste bara skriva här snabbt. Kollade nyss på min statisk och såg att jag hade 43 besökare i onsdes! Det är verkligen rekord genom min blogg tid, typ. I vanliga fall har jag kanske 10-15 besökare varje dag. Men glad blev jag! :)


nu: en joggingtur i lilla trönninge!

Nu har jag nyss packat klart, men håller på att tänka ut outfits jag ska ha dit och när jag är där, påväg hem osv. Har också halv städat, ska bara dammsuga nu. Har nyss bytat om till shorts och t-shirt och ska ta mina skor och springa en runda, blir nog bara en 20 minutare. Tror inte jag hinner mer, för klockan är ju redan halv 3.

Två mobbade bilder:

mycket att göra!

Nu är klockan snart 2 och det betyder att om 3 timmar ska vi åka iväg! På dom 3 timmarna ska jag göra en massa saker känns det som och är.

Det jag ska göra är:
♥ ut och springa/powerwalka
♥ packa klart
♥ duscha
♥ äta
♥ städa rummet

Det kanske är bäst att börja på direkten då. Börjar med att städa rummet, sen blir det att packa klart och sen en joggingtur ute i fina vädret!


min bikini


Fick ju hem min bikini idag och det satt som smäck. Inte för liten och inte för stor, alltså helt perfekt! Tur att mamma gillade den också, hon tyckte att den var en fin färg, haha :)

nu: ut med rex

Nu ska jag ut och gå en runda med Rex (min hund), sen tänkte jag gå ut och springa/powerwalka en runda. Tänkte att jag skulle försöka att börja gå ut och springa/powerwalka en runda i alla fall 3 gånger i veckan + 50 situps ungefär. Men om jag går ut oftare och fler situps är det ju bara bättre. För nu är det slut med den tjocka och ohäslosamma kroppen!!

När jag kom hem från skolan hade jag fått min bikni. Tänkte slänga upp en bild sen på den. Gör nog det senare eller ikväll någon gång.


Jag har tagit på mig mina träningskläder!

jag saknar min bebis :(


vilken klänning?



skola är ingen hitt för mig

Har inget speciellt att skriva mer än att skolan gick sjukt snabbt idag. När jag kom hem såg jag att min klänning hade kommit och det gick hur snabbt som helst. Beställde ju den i lördes. Haha, Sandra beställde sin i fredes och har fortfarande inte fått sin.

Nu tänkte jag gå och tvätta bort sminket, borsta tänderna och sådant och sedan gå och sova. Är sjukt trött för jag somnade inte förens vid 12 inatt. Så jag tänkte att idag ska jag lägga mig tidigt! Godnatt på er allihopa!


min klänning


Fick hem klänningen idag. Vet inte riktigt vad jag ska säga om den. Jag tycker att den är lite lång där bak och även lite där fram, men mest där bak. Den kunde vart lite kortare, men inget att göra åt saken.

rebecca black - friday remix "gang fight"


ut nu

Gjorde iordning på mitt skrivbord innan och jag har nyss tagit en dusch och satt på mig lite träningskläder. Tänkte gå ut och jogga en runda eller powerwalka, har inte bestämmt mig ännu. Men först ska jag möta upp Ida. Senare eller ikväll blir det nog stranden. Puss!


blåa naglar


Målade nyss naglarna, då jag kände att jag behövde en färg där. Målar annars aldrig naglar och kände faktiskt att jag kunde göra det. Ska köpa massa nya färger och måla naglarna mycket oftare i sommar med härliga färger.


sailing for jesus

Just nu håller jag på att skriva en packlista till ELIDA, som vi ska åka till nu på fredag med konfan. Jag hoppas verkligen att det kommer bli lika roligt som det förra lägret blev i Småland. Hoppas att det kommer vara lika bra väder som det är nu då också, så man kan sola och kanske bada?


snygga!



~


in the end I will standing on my own


in the end I will standing on my own


godmorgon gott folk

Nu är jag vaken och tänkte gå ner och äta frukost. Funderar på att gå ut och powerwalka en runda, men jag vet inte riktigt. Sen ska jag ta en lång dusch för det behöver jag verkligen och måla naglarna och lite sånt där.


godnatt

Nu ska jag sova för imorgon är det sista lediga dagen innan skolan börjar igen. Imorgon ska jag bara njuta av min ledighet och ha en ta hand om mig själv dag, typ. Ska nog även till stranden imorgon och ta årets första dopp med Sandra. Ska även plugga lite spanska, ska ju göra om provet. Men vet inte när dock, så måste förbereda mig lite.


beställt lite clothes

Beställde en klänning till konfan i lördes som jag antagligen kommer att ha på skolavslutningen också. Och igår beställde jag en bikni och ett par shorts, som äntligen hade kommit in i min storlek igen!




snygga skor


Är inte dessa skorna snygga? Älskar verkligen dessa. Kommer nog gå runt med sådana här rätt mycket i sommar, för dom är ju helt otroligt snygga! Hiss eller diss?

converse



sol är helt underbart!

Nu kan man verkligen säga att sommaren är här! Älskar verkligen sol, det är det bästa som finns. Typ. Var ute och solade i några timmar innan, men kan tyvärr inte säga att jag har blivit jätte brun. Men brun har jag allt blivit. Men jag tycker ändå att den tar segt nu, för brun älskar jag att vara. Det känns mycket fräschare än att vara kritvit.


snygga solglajjor!


Sådana här solglasögon kommer jag nog gå runt med i sommar, hoppas jag i alla fall. Mina gick sönder i förgår så måste ändå köpa nya, så ska leta efter sådana här. Kanske inte ray ban(s?) men i alla fall en liknande modell. Måste också köpa ett så kallat senil snöre för jag håller verkligen inte koll på mina solglasögon. Frågade Sandra minst 20 gånger varje dag, vart är mina solglasögon, vart la jag mina glasögon osv..

jofama by kenza, kenza 3

Jofama By Kenza Kenza 3 Black på Bubbleroom.seJofama By Kenza Kenza 3 Black på Bubbleroom.se
Vill verkligen ha denna jackan. Den är så snygg!! Kan ingen ge mig denna i konfa present, snälla? :)

guldfynd by kenza








festivalmode på coachella

I fokus: Festivalmode på Coachella!
Kate Bosworth


Alessandra Ambrosio med maken Jamie Mazur


Alexa Chung


Ashley Greene


Brittany Snow med sin pojkvän


Dita von Teese


Isabel Lucas och pojkvännen Angus Stone


Jamie Chung


Jessica Stroup


Katy Perry


Kelly Osbourne


Malin Åkerman tillsammans med maken Roberto Zincone


Nicky Hilton


Paris Hilton och Cy Waits


Vanessa Hudgens


Whitney Port

vanessa white & mollie king



jeansjackan är tillbaka!

Jeansjackan är tillbaka från 90-talets mode. Denim verkar inte gå ur modet och är alltid hett. Styla jackan med nitar och andra detaljer som gör den mer modern och personligare!


Chloe Sevigny


Jessica Alba


Kate Bosworth


Rachel Bilson


Reese Witherspoon


Gör som Rihanna och styla jackan med nitar på axlarna. Snyggt!


sneak


fixfix

Vaknade otroligt sent idag, vaknade klockan 2!!!!!!! Kan ni fatta, klockan 2????!!! Helt jävla otroligt, har aldrig sovit så länge innan, men i för sig så gick vi och la oss vid halv 5-5. Kom hem för någon timme sen också och har nyss duschat och tänkte börja fixa mig. Ska iväg om 15 min och fira påsk, brukar nog aldrig göra det... Sen får vi se vad som händer.


i have nothing to say

Just nu sittter jag och Sandra här och lanar täntke jag säga. Men det gör vi inte, vi sitter här och bara kollar runt och kollar på big brother.

Idag cyklade jag, Sandra och Ida till eurostop och det var skit varmt, höll verkligen på att dö! Sen cyklade vi till Ida och solade lite, sen vidare till Sandra. Och nu innan ikväll var vi hos Lina och grillade och hade roligt. Spelade lite kubb, åt god glass och lite annat skoj :)

Två bilder från idag:


bestefar og jeg


nya öronhängen


fest i hela huset!

Har inget att skriva så ni får lyssna på denna låten istället!


kär i en plånbok

Kikade nyss in på Idas blogg och fick syn på en hur söt plånbok som helst som hon har köpt! Är helt kär i den nu, skulle vilja ha en sån i sommar! Ni måste bara hålla med om att den är hur söt som helst?!


vi finns på samma jord

Hade sjukt roligt igår/imorse med Sandra och Annie. Vi gjorde lite allt möjligt, allt roligt! Annie somnade redan vid 12 och då höll Sandra också på att somna men jag gjorde allt för att hon skulle vara vaken med mig. Jag lyckades också, istället somnade hon vid 8 imorse och då hade jag somnat vid 6-7. Så ja, det blev en väldigt lyckad kväll/morgon kan man säga!


bilder från 6an!


i'm gonna sleep with the two best girls tonight

Ska snart sticka till Annie med Sandra. Kommer att spendera min kväll där med dom två mongona, haha. Vi får se vad som händer när vi kommer dit. Puss!


sjukt gammal bild på mig och annie


we heart it













~



It is the outside as give the inside a chance,
so I haven't a chance.


godnatt

Nu ska jag sova efter en lång dag. Spelade innebandy hela dan i skolan känns det som, vi slapp alla lektioner som var grymt skönt! Åkte direkt till stan sen, beställde 3 berlocker till mitt armband och köpte ett par skor (bilder nedan). När vi kom hem gjorde jag tacospaj och sen åkte vi till Ängelholms flygplats. På vägen hem åkte vi inom mellbystrand och köpte lite godis så nu är jag sjukt trött. Tänkte gå och sova nu.

Snart dör mitt batteri till datorn. Så pusspuss!


har man tråkigt så har man

133 tonårsfrågor.
- som alla måste göra

- Fyra frågor om förhållanden
Är du singel? ja
Tror du på kärlek vid första ögonkastet ? vet inte
Hur många har du varit kär i? 1 tror jag
Är du kär just nu? - njae

- Elva frågor omdig själv
Namn? ella
När fyller du år? - 29 november
Några percingar? - öronen & naveln
Vad har du på dig just nu? kläder
Vilken årstid är bäst? sommar
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? sova lääänge, inget tjat från mamma & bara chilla
Vad gillar du mest om hos dig själv? inte speciellt mycket
Vad är du bra på? massa
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? tillsammans med någon

- 10 frågor om dina vänner
Vem vet allt om dig? ingen vet allt, tror jag
Vem är den roligaste av dina vänner? ssandra I think
Vem är snyggast av dina vänner? alla är snygga
Vem är mest partyprisse? annie lr ida
Vem är den du helst har filmkväll med? några stycken
Vem av dina vänner är mest "evil"? - vet inte

- 10 Frågor om din familj
Vem står dig närmast? vet inte
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? ja
Vem är farligast i din familj? vet inte
Vem ser roligast ut i din familj? pappa tror jag :)
Vem är coolast? - helt klart jag!
Har ni något husdjur? - ja
Mest gemensamt med? - vet inte
Underhållningen? -
Roligaste kvällen med familjen? - finns många

10 frågor om idag
Vad har du gjort? spelat innebandy i skolan, vart i stan, ängelholm, melbystrand
Vad ska du göra? sova
Har du gjort något dåligt idag? - nej
Har du duschat idag? ja
Är du trött nu? ja
Har du varit i skolan idag? - ja

- ANNAT
Hur mår du just nu? - finfint
Har du piercat dig? - ja
Är du hungrig nu? nix
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? facebook & massa bloggar
Vem ringde dig senast? sandra, igår haha
Vem ringde du senast? sandra, igår
Vem sms:a till dig senast? ingen, senast var i måndes
Vem sms:a du till senast? annie tror jag

-FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - 1 sekund sen
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - 2-3 timmar sen

- ÖVRIGT
Gillar du punk? nej verkligen inte!
Har du sminkat dig idag? nej

MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? nej
vilket är ditt favoritband/artist? har många


Har du fler än 3 jeans? har bara 3
Har du fler än 5 tröjor ? - ja

SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? ja
andvänder du wax? nej
Använder du ögonskugga? nej
Använder du kajal? nej
Använder du hårspray? ibland
Använder du volymspray? nej
Använder du mousse? nej
Använder du deodorant? ja
Använder du skinspray? nej
Använder du parfym? ja
Använder du läppglans? nej
Använder du brunkräm? nej
Använder du rouge? ibland
Uppsatt hår eller hängande? båda
Plattar/lockar du håret varje dag? plattar luggen varje dag iaf
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? nej haha

KÄRLEK
Är du kär just nu? nej
Har du kysst någon idag? nej
Har du ett förhållande? nej
Är du romantisk? nej verkligen inte
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? vet inte
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - nej
Vem låg du senast bredvid? vet inte
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? - nej
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - vet inte
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - nej
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - nej

look at my new shoes


efterlyser


Någon som har någon av dessa klännigar som man skulle vilja sälja? Måste verkligen ha någon av dessa klänningarna. Båda är slutsålda, så kommer typ aldrig få tag i någon. Om ni har någon maila till [email protected]!

Mrs Bixby and the Colonel's Coat

Har nyss läst igenom en engelska text som vi har som läxa tills imorgon och ska skriva 8 smarta frågor om texten(?) om jag läste rätt. Men pallar inte skriva några frågor. Skulle egentligen göra mitt spanska prov imorgon på ÅTn men orkar inte det så gör det efter lovet istället.

Imorgon i skolan är det innbandy tunering mot 8A och B. Jag vet redan nu att min klass (tjejerna) kommer att förlora mot båda klasserna. Vi har sämst passningsspel, ingen kan spela, ingen vet hur man ställer upp och massa. Det är bara jag i min klass (av tjejerna) som spelar innebandy, Amanda har gjort för några år sedan. I A är det Emma & Pauline som spelar och några har spelat, samma i B. Men jag vet inte om jag kommer att vara med för att jag har svin ont i mitt knä och ont i ryggen, men vi får väll se hur det går imorgon. Ska försöka att vara med så mycket som möjligt.


bloooow



klädkris

Nu är det 1 månad kvar till konfiramtionen och jag har inte hittat en klänning, skor och smycken ännu. Det är verkligen kris! Hittade ju några klänningar men hittade en annan på nelly som jag blev sugen på, men sen när jag skulle gå in och kolla om den fanns där så vart den borta. Så nu vet jag verkligen inte vad jag ska ha för klänning.. Har även hittat några skor jag funderar på, så egentligen är det bara smycken som fattas!


henke

Har inget att blogga om så tänkte bara skriva att Henke Larsson var på vår skola idag. Inget wooooooow, för vafan.. Det hade varit woooooow om typ Justin Bieber hade kommit eller någon annan lite mer känd. Jag var inte ens på skolan, så jag skiter i det. Tänkte bara skriva detta! Puss.



snygg kropp



Jag ska kämpa, jag ska göra det! För såhär ska min kropp se ut i sommar. Jag gör vad som helst för att se ut såhär. Jag bryr mig inte om vad alla säger, "du är redan smal osv.." för det är min kropp inte eran. Det är var och en som bestämmer hur man vill ha sin kropp, så kom inte och säg massa skit nu! Jag vill ha en snygg kropp och hälsosam. Just nu äter jag godis, kakor mm i stort sätt varje dag och tränar 2-3 gånger i veckan som är för lite! Ska börja äta nyttigt, träna och ta hand om min kropp mycket bättre. För nu ska jag verkligen sluta äta godis och onyttigt skit!

Sandra, Ida, Annie, Elin och ni, ni måste hjälpa mig nu så jag håller detta för annars kommer det aldrig att gå! Kommer aldrig att klara det om ni inte påminer mig, om någon bjuder på godis eller något onyttigt. Utan er kommer jag aldrig lyckas, kan omöjligt lyckas själv.


vilken klänning?





äcklig kille


Vad är det här för snubbe? Så sjukt äcklig. Liksom kolla bara på hans ben, usch. För mycket muskler och ofta det ens går att få så stora lårmuskler? Och vad går han på egentligen, anabola eller?

godnatt

Godkväll gott folk!
Har inte skrivit här på några dagar känns det som, fast det var igår? Tänker inte skriva vad jag har gjort idag och massa. Men kan i alla fall skriva att jag har varit ute hela dagen lång ungefär. Vart ute och gick en runda på galgberget och det var verkligen toppen väder! Solen lös och det var sjukt varmt. Gick bara i linne tillslut, mamma sa även att jag hade fått lite färg på kinderna.

Nu ska jag sova för imorgon väntar en lång skoldag. Denna veckan blir det mycket plugg, har lite prov att plugga till. Räknade nyss ut att jag har 5 prov, men kan säga 3. Godnatt!


la la land



i'm in the house


snyggt








bilderna hittade jag HÄR!

godnatt (skit inlägg)

Som ni ser har jag inte bloggat speciellt mycket i veckan eller några dagar. Det beror på att jag har inte orkat, inte haft något att skriva om, massa plugg osv. Ska ha 2 eller 3 prov nästa vecka så jag måste plugga mycket i helgen och i veckan om man ska lyckas bra! Hade NO prov idag med, gick super! Förutom lite ord som jag inte kunde men ska göra klart det på måndag, för jag lackar verkligen ur om jag inte kan något och vill verkligen, så fick göra klart det på måndag, tack gode gud för det! Imorgon har jag en massa engelska läxa känns det som. Har läst en text på 4 A4 papper och ska skriva ett A4 papper som ska innehålla 4 verb. Orkar inte med skolan mer, ligger efter med jätte mycket.
Svenska, SO(?), engelska och spanska ligger jag efter i. Ska skriva en novell + ett brev, skriva om folkmordet i Rwanda, gammal läxa + ny och prov för några veckor sedan.

Kom just på att jag ska ha spanska prov på fredag nästa vecka!!! Måste pluggaaaa stenhårt i helgen och hela nästa vecka!!


YES!

Linnet fanns i norge. I min storlek också, kan det bli bättre? Nu ska jag bara övertala mamma att beställa det där ifrån :D


SUR!!

Är sjukt sur just nu! Allt på H&M är ju typ slut????!! Det var jätte mycket som jag ville ha och tänkte beställa men nu är allt helt plöstsligt slut? Hur ska jag få tag i det nu? Det  svarta brottar linnet med dragkjeda där bak är helt slut även överdelen till den vita bikinin, kommer aldrig få tag i detta nu om jag beställer från något annat land om det finns där, för jag MÅSTE ha det, så är det bara!!

Nu ska jag gå ner och ta en kärleksmums och sedan åka till eldsberga.



ont i magen

Har ont i magen så tänkte inte blogga mer. Ska gå ner och kolla på tv och bara vila. Måste plugga på NOn också och lite sånt. Har ju lagt upp bilderna från innebandyn så ni kan ju kolla på dom eller nått tills imon då jag lägger upp bilderna från igår, så kika in då! Puss

Här får ni en bild från igår så länge:


bilder sen innebandyn

Här kommer bilderna sen innebandy matchen för 1 vecka sen. Bättre sent än aldrig, eller? Ps. Jag bjuder på bilden på mig i mitten, (min näsa ser big mama stor ut!!).





inte mycket update

Blev bara ett inlägg igår. Hade inget speciellt att skriva så sket i det, men tänkte lägga in några bilder som jag fotade igår, men inte det heller. Så tänkte lägga in dom nu, om det funkar för kameran är död. Ska även plugga på NOn nu och kanske lite engelska om jag hinner, måste ju städa mitt rum också innan träningen som börjar om 50 minuter. Lägger upp bilderna efter träningen istället eller nått istället.

En bild på Sandra sötnos som är extremt saknad. Det är helt tomt utan henne :'(


nu är det äntligen riktig vår

Jag är extra glad idag! Det är sol och allt ute ju, så passar på att plugga sexualkunskap ute med hög musik från datorn. Sitter i trädgården just nu och äter bilar och bara passar på att få sol på mig. Är glad också för att NO provet blir flyttat till på torsdag istället, gött! Men nu ska jag fortsätta att njuta av detta sköna väder!

Just nu:


stay home today

Idag blir det att bara vara hemma. Ska städa och plugga hela dan. Känner att jag skulle behöva komma ut och springa en runda också, åt ganska mycket tårta och godis igår så man vill ju få bort det. Tänkte även slänga upp lite bilder från innebandyn i onsdes ;)


smutsig spegel, hähä

västra frölunda

Har varit hos mormor och morfar hela dan och firat mormor för hon fyller 80 på måndag. Mina kusiner + kusinbarn var där, mina mostrar, min morbro och säkert någon mer. Träffade min kusin Ingrid eller vad hon hette för typ första gången, hennes man och deras dotter Liv. Vad jag vet har jag aldrig träffat henne innan, kanske när jag varit bebis men inget jag kommer ihåg.

Här är 10 bilder från idag:










i hope


big brother

Rodney, Vanessa och Patrik är veckans nominerade. Rodney får faktiskt skylla sig själv om han inte kan hålla sig utan alkohol i en vecka! Jag tycker att både Patrik och Vanessa ska åka ut, men tyvärr kan bara en göra det varje vecka. Helst vill jag nog att Vanessa ska åka ut för då blir Sonia ensam, hahaha *elakt skratt* Jaja, vem bryr sig ens om detta? Inte jag i alla fall, eller kanske lite.

Nu ska jag fortsätta att plugga på NOn och plocka undan lite på mitt rum som jag skulle gjort direkt när jag kom hem från stallet, men icke sa nicke. Och imorgon ska jag till min mormor och morfar, så då kommer jag inte hinna städa. Men åååååååh, vem fan bryr sig om detta? Jag lovar, jag ska börja skriva bättre nu!!


no joke!

Slutade 12 idag. Cyklade hem direkt för att lägga ner min ridkläder i väskan och sedan gå till bussen som skulle gått 12.45 men kom 12.53 kanske, så missade precis bussen som jag skulle med från norra station. Fick vänta en timme på nästa, sen missade jag hållplatsen jag skulle av på så åkte till åled och tur som jag hade kom det en buss direkt som jag tog till hållplatsen jag skulle hoppat av på! Sen återstod en halvtimmes promenad vidare till stallet. Vid 6 kom pappa och hämtade mig så jag slapp att ta bussen igen och skit, förfyfan! Ska aldrig göra det igen, det var hur jobbigt som helst! Och ni som känner mig borde vara glada! Jag kunde åka buss själv och åka fel och fixa det själv! Den du Sandra. Nu borde du vara stolt över mig, för det är jag :D

Nu ska jag plugga lite NO för att vara extra tråkig, sen ska jag kolla big brother. OMG, jag har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde igår när jag kollat på ett sådant här program. Är det bara jag som tyckte det var roligt när alla blev rädda? Men jag måste hålla med om att det var läskigt när alla dom människorna dök upp helt plötsligt, både bakom glaset/speglarna och när dom stod utanför sovrummet och i uppdragsrummet!


new haircut


RSS 2.0